Snitele de dovlecei

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2013 | 16241 vizualizari

 

Snitelele de dovlecei sunt delicioase si foarte usor de preparat. E perioada dovleceilor, deci sa nu uitam de ei. Dovleceii sunt minunati in multe preparate (supa, tocanita, chiftelute), si iata acum facem snitele de dovlecei, nu oricum, ci cu mujdei de usturoi.
Va doresc pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (nu foarte groasa pentru a evita seminte mari din interior)
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de dovlecei:

Spalam bine dovleceii, ii curatam de coaja si ii taiem felii (grosime: 1 cm, sa nu fie foarte groase feliile pentru ca raman crude in interior). Saram si piperam dupa gust fiecare felie pe ambele parti.

Batem ouale si adaugam faina. Omogenizam foarte bine aluatul format pentru a nu a avea cocoloase.

Fiecare felie o dam prin aluat si-i prajim in ulei incins cam 2 minute pe fiecare parte.

I-am scos pe un servetel ca sa absoarba surplusul de grasime.

Ii servim cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu crema de branza