Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb

de gaby_duceag in Pui, 12 Apr 2011 | 13414 vizualizari

 

Copiii mei adora reteta de snitel de pui si servesc snitelele atat calde cat si reci.

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • 1/4 lingurita boia ardei
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr fulgi porumb
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb:

Mod de preparare snitel de pui:

Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine) Bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne. Se aseaza pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza si se presara apoi boia si se ung cu usturoiul pisat. Se lasa jumatate de ora.

Se pregatesc:
-o farfurie cu faina alba, un bol in care am batut timp de 3 minute ouale cu  o lingura de apa si o farfurie cu fulgii de porumb faramati bine. Eu i-am lasat intr-o punga si am batut usor cu ciocanul de carne pana s-au faramat majoritatea (nu faceti pudra :) )

Incingem ulei intr-o tigaie. Luam fiecare bucata, o dam bine prin faina, apoi prin oul batut apoi prin fulgii de porumb. Plonjam bucatile in uleiul incins si rumenim frumos fiecare bucata de snitel de pui pe ambele parti.

Un snitel de pui merge  bine cu piure, orez si salata , ca aperitiv sau cu sosuri.

TIPS-URI

1

puteti pregati snitel de pui si din pulpe dezosate

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]