Snitel de conopida

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2009 | 14239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O conopida mica
  • 3 oua
  • pesmet
  • sare sau delikat
  • ulei ptr prajit
  • usturoi
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de conopida:

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa,se scurge.

Se bat oualele cu sare sau delikat,se adauga si 2 catei de usturoi pisat.

Intr-o farfurie se adauga pesmet.

Se ia bucatele de conopida se da prin pesmet apoi prin ou si se pun la prajit in ulei incins.,se prajesc pe amandou partile!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe cu susan