Snitel de ciuperci cu miez de cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 3137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de ciuperci cu miez de cascaval:

Se curata ciupercile si le dam cu putina sare. Spargem ouale, adaugam sare, piper, faina cat sa iasa un aluat ca de clatite putin mai gros pentru ca palauritele de ciuperci vor lasa apa. Se ia cate o palariuta si o dam prin aluat si punem la prajit in ulei mai mult. Se intoarce si se prajeste fiecare palariuta pe fiecare parte, dar cu grija ca isi vor lasa apa. Focul nu trebuie sa fie iute. Dupa ce se scot pe servetel absorbant, se va presara cascaval ras in fiecare palariuta, dar atunci cat sunt fierbinti.

Se servesc ca atare sau ca si garnitura la diverse. Sunt excelente ca aperitiv.

TIPS-URI

1

se pot face si de post cu aluat cu bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de ciuperci cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cufarul cu surprize si floarea nebuna :)