Sirop de capsuni

de lili in Sirop / Compot, 28 Feb 2018 | 4401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni
  • 1 kg de zahar
  • 1 plic sare de lamaie (8 gr)
  • 1 litru de apa
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Capsuni spalati si curatati i-am amestecat cu zaharul si sarea de lamaie, dupa care i-am maruntit cu blenderul vertical, pana am obtinut o pasta fina. Am adaugat apa si am pus la fiert. Spuma ce s-a format am inlaturat-o. Am lasat la fiert pana cand siropul a devenit mai gros. Cand e gata, am pus siropul in sticle, le-am inchis bine si le-am pus la racit intre paturi.

Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni