Sirop de capsuni

de Lau in Sirop / Compot, 6 Iun 2011 | 4642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 300 g zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

se curata si se spala capsunile

se taie bucati si se pun intr-un vas, cu un pahar de apa, se acopera si se lasa la macerat la rece 12 ore(eu am lasat cca 15 ore)

fructele macerate se rastoarna pe un tifon curat si se storc deasupra unui vas, se adauga zaharul si se fierbe la foc moderat. Se lasa sa dea in clocot 10 minute, timp in care se ridica spuma si se spumeaza de cate ori este nevoie.

se lasa sa se racoreasca putin,apoi se toarna in sticle curate

se pastreaza la loc racoros si uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de coacaze rosii