Scovergi de primavara

de ana in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 11634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 3 fire ceapa verde 
  • marar 
  • patrunjel 
  • iaurt
  • branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scovergi de primavara:

Se framanta aluatul in care adaugam ceapa taiata fin ,mararul,patrunjelul si lasam la dospit.

Pana creste aluatul razuim branza pe care o amestecam cu 2 linguri de iaurt .

Cand aluatul este gata formam mici scoverci pe care le prajim in ulei incins ,dupa ce terminam operatiunea ,servim scovergile cu branza. 

Sursa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ana 1

28.04.2010, 14:28

asa-i miha ,mersi

liana_geicu 1

28.04.2010, 20:11

Imi ploua in gura, la mine in zona se numesc "turte" si se fac simple, fara verdeata, iar mie imi plac cu branza ce pofta mi-ai facut pt ca nu am mai mancat de multa vreme. In weekend-ul asta sper sa merg acasa si o sa o rog pe mama mea sa faca cateva..mie nu imi ies asa bune (pufoase)

ana 1

29.04.2010, 07:26

Liana si la noi tot asa se fac simple ,cel coapte se numesc turte si astea prajite scovergi.am adoptat reteta lui Vladut ca mi-au facut pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei cu telemea