Scobar la gratar

de kamy in Peste, 4 Oct 2011 | 11884 vizualizari

 

Cum in vacanta am stat "la mosie"atata timp,sotul a fost des la pescuit si de cateva ori a avut norocul sa prinda niste pesti mai mari.Cum nu-s fana peste cu oase,i-a mancat el,ca ce sa faca.In orice caz,tin sa va anunt ca scobarii sunt plini de oase....yeh...noroc ca am facut si niste mici,ca altfel muream de foame.

 

INGREDIENTE

  • 2 scobari
  • verdeturi a la provence
  • foi de dafin
  • condiment ptr peste
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scobar la gratar:

  Se curata bine pestii de solzi,se eviscereaza,se indeparteaza capul(cine vrea)se cresteaza mai des(avand multe oase) si se condimenteaza bine cu ingredientele de mai sus(foile de dafin se pun inauntrul lor).Se ung cu putin ulei si se pun pe gratarul incins.

Se servesc cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scobar la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cod cu sos meuniere