Sarmale in foi de vita

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2010 | 6712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui 1 kg
  • 3 marcovi
  • 1 cepa mare
  • patrunjel 1 legatura
  • 1 ou
  • 4 ling orez
  • pasta de tomate 5 ling
  • sare
  • piper
  • foi de vita
  • 2 ling de faina
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de vita:

 Incep prin a toca marunt ceapa si morcovul  ,  pe care le calesc in 2 ling de ulei pana cand ceapa prinde culoarea aurie , apoi adaug si orezul si mai calesc 2 minute amestecand continuu.

Peste carnea tocata  adaug spre a fi omogenizate: oul , patrunjelul maruntit, 2 ling de bulion , sare si piper dupa gust si compozitia din ceapa, morcov si orez .

Frunzele le-am cumparat deja gata preparate , formez sarmalute pe care le pun intr-un vas de yena   . Separat intr-o tigaie calesc 2 ling de faina , 3 ling de pasta de tomate , peste care adaug si apa ( 1.5 ml), aceasta compozitie o pun peste sarmalute . Se da la cuptor pentru 2 ore.

TIPS-URI

1

asezonam cu smantana si marar 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:33

Rocsi 1

01.06.2010, 10:54

super...ziua sarmalutelor

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 14:53

da , este sezonul lor si este pacat sa nu facem.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]