Saramura din burta de crap romanesc

de Bucataras Medi in Peste, 9 Ian 2011 | 8098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. burta de crap
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 rosie
  • 3-4 catei de ustruroi
  • ardei iute
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din burta de crap romanesc:

Bucatile de peste se spala, se lasa la scurs  apoi e condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se pun pe gratar la fript.Ardeiul gras si rosia se coc si ele alaturi de peste.

Separat intr-un vas se pune la fiert apa cu sare si putin ulei.Cand incepe sa fiarba adaugam ardeiul copt taiat fasiute ,rosia decojita si taiata cubulete,usturoiul pisat (sau taiat fasiute subtiri) si cateva rondele  de ardei iute.Lasam sa dea in cateva clocote apoi luam de pe foc si adaugam bucatile de peste fripte.Condimentam dupa gust cu sare si piper ,asezonam cu patrunjel verde si lasam 10-15 min sub capac.

Servim cu mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din burta de crap romanesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu lamaie si sote de dovlecei