Sandwich

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 4155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru un sandwich
  • 1 chifla
  • 1 lingura branza de vaci proaspata
  • putina ceapa verde
  • 4 felii salam de Sibiu
  • 2 rosii cherry
  • 1 frunza de salata
  • Pentru chifle
  • 500 gr faina alba (bio)
  • 310 ml apa calduta
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingurita fructoza
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich:

Faina se pune intr-un castron si se face o adancitura la mijlocul acesteia. Se pun drojdia si fructoza si se adauga aproximativ 100 ml apa calduta. Se amesteca usor pentru a dizolva drojdia. Am lasat 15 minute, apoi am adaugat 1 lingura de ulei de masline, sare si restul de apa si am framantat painea. Am pus-o la caldura si am asteptat sa isi dubleze volumul. Am pus aluatul pe o planseta presarata cu putina faina si am impartit in 12 bucatele aproximativ egale din care se pot modela chifle, care se aseaza in in tava unsa cu putin ulei. Am lasat sa creasca aproximativ 10 minute in cuptorul inclazit la 40 de grade Celsius. Am setat temperatura cuptorului la 250 grade Celsius si am verificat frecvent pentru a nu se arde. Cand au fost putin rumenite, le-am scos din cuptor si le-am pensulat cu putin ulei de masline. Au fost foarte moi si pufoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]