Sandvis porcusor

de LUK in Sandvisuri, 21 Oct 2012 | 3172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o felie de paine
  • crema de branza "ceva fin cu smantana" Delaco
  • sunca
  • o maslina
  • castravete verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis porcusor:

Decupam felia de paine astfel incat sa avem o parte rotunjita in partea de sus.Decupam urechile din alta felie(daca aveti o felie mai mare decupati dircet din aceea si fata si urechile).Ungem paine cu crema de branza.Din sunca decupam urechile si "boticul".In mijlocul boticului punem 2 bucatele mici de maslina,tot maslina folosim si pentru ochi.

Drept zambet,castravete taiat fasii subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis porcusor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur