Sandvis cu ou si parmezan

de Bucataras in Sandvisuri, 10 Mar 2014 | 7956 vizualizari

 

In prag de culcare vin cu un sandvis numai bun pentru micul dejun. ;)
Pentru ca am folosit felii de paine mai mari, am scos din frigider doua oua pentru un singur sandvis. Avantaj eu! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 felie mare de paine
  • 2 felii de sunca
  • rucola
  • fulgi de parmezan
  • 2 oua
  • parmezan ras
  • cativa stropi de ulei de masline extravirgin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ou si parmezan:

Deeeeci, am luat o felie de paine mare cat palma si am pus-o in toaster.

Am pus un vas cu apa pe foc. Cand apa a inceput sa clocoteasca am spart ouale si le-am pus in apa pentru 3 minute.

Peste felia de paine prajita am pus o mana de frunze de rucola, am stropit cu putin ulei de masline extravirgin si am condimentat cu sare.

Deasupra am asezat cele doua felii de sunca rulate in doua si peste ele fulgi de parmezan.

Am luat cu o lingura ouale si le-am asezat unul langa celalalt pe patul de sunca si parmezan.

Am mai ras putin parmezan si l-am presarat in ploaie peste oua, la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald, la toaster