Sandvis

de Giana in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 4388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g muschi de vita (ceafa)
  • 1 lingurita bulion
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute sau dulce
  • cascaval desenvis Delaco
  • 2 cartofi
  • Ceva fin cremos cu usturoi Delaco
  • castraveti murati
  • gogosari in otet
  • 4 chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis:

Muschiul de vita il taiem felii subtiri si il prajim in tigaie cu putin ulei. Daca fasiile de vita sunt atoase, adaugam putin cate putin apa fiarta, inabudim carnea sub capac pana se inmoaie. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei dulce sau iute. Carnea trebuie mentinuta calda pana la montarea sandvisului.

Cartofii ii curatam, ii taiem felii subtiri si ii prajim. Dupa ce i-am prajit trebuie mentinuti calzi, sau ii prajim in asa fel incat sa fie gata odata cu carnea.

Cascavalul il taiem felii, castravetii si gogosarii murati ii taiem julien.

Chiflele le incalzim in cuptorul de la aragaz sau la microunde si le taiem pe jumatate. Ungem pe interior fiecare felie de chifla cu Ceva fin cremos cu usturoi Delaco, pe una din felii asezam feliutele de carne, deasupra punem o felie de cascaval de senvis Delaco, peste cascaval venim cu cartofii prajiti, apoi muraturile si cealalta jumatate de la chifla.

Cui ii place mai poate adauga sos de usturoi, maioneza, mustar sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]