SALATA VERDE CU PIEPT DE PUI AFUMAT

de Roda in Salate, 21 Mai 2009 | 8336 vizualizari

SALATA VERDE CU PIEPT DE PUI AFUMAT

 

Este o salata apetisanta!

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani de salata verde,
  • 200g.cascaval emmentaler,
  • 200g.piept de pui afumat,
  • 1 castravete,
  • 5 rosii,
  • 1 legatura ridichi,
  • 1 conserva porumb(140g.)
  • Pentru sos;1/2 pahar mic de iaurt,
  • 1 lingurita mustar,
  • 1 /2 lingurita de zahar pudra,1 varf de cutit sare,
  • 1 lingura ulei,
  • 2-3 picaturi de otet balsamic;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALATA VERDE CU PIEPT DE PUI AFUMAT:

1.Se spala salata si se rup frunzele.

2.Cascavalul si pieptul de pui se taie in cubulete.

3.Rosiile si ridichile  se curata,se spala si se taie in felii.

4.Porumbul se scurge din conserva.

5.Se prepara sosul:se bate iaurtul cu o furculita.Se adauga mustarul,zaharul si sare si se amesteca bine.

6.Intr-o salatiera se amesteca toate ingredientele cu sosul si se serveste salata cu un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA VERDE CU PIEPT DE PUI AFUMAT" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]