Salata de legume mexicane cu paste, leurda si ton

de Merisor in Ton, 5 Apr 2015 | 7913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton, bucati, in suc propriu
  • 450 gr legume mexicane congelate
  • 1 ardei copt
  • 200 gr paste, cochilii
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura leurda
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1/2 radacina de telina
  • 1 lingurita mustar clasic
  • 50 ml ulei
  • cateva foi de salata verde
  • apa pentru fiert pastele si legumele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de legume mexicane cu paste, leurda si ton:

Punem doua vase cu apa la fiert.

Adaugam in ele si putina sare.

Cand apa incepe sa fiarba, intr-un vas adaugam legumele mexicane, iar in celalalta adaugam cochiliile.

Legumele le fierbem 15 minute, apoi le scurgem bine de apa.

Pastele, dapa ce sunt bine fierte, le scurgem de apa si le trecem prin jet de apa rece.

Le lasam si pe ele la scurs.

Tocam leurda cat de marunt putem.

Curatam telina si o dam pe razatoarea mica.

Adaugam peste ea o lingurita de mustar, putina sare si un praf de piper, apoi picuram cate putin ulei si mixam exact ca la maioneza obisnuita.

Scurgem tonul bine de lichid.

Ceapa o taiem rondele sau solzisori, iar ardeiul il tocam marunt.

Intr-un bol incapator, amestecam usor toate ingredientele si le stropim cu zeama de lamaie.

Tapetam salatiera cu foile de salata verde si asezam salata preparata in ea.

O ornam cu rondele de ceapa rosie si felii de lamaie.

V-o recomand cu mare drag, pentru ca este usoara, gustoasa si satioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume mexicane cu paste, leurda si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

07.04.2015, 01:29

Fain mai arata asa colorata

Ligia Bxl 1

07.04.2015, 18:45

frumos si ingrijit ca intotdeauna,de bun nu mai zic

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:28

Faina!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]