Salată de fenicul

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 10 Mar 2014 | 5014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bulbi fenicul
  • 1 ceapă roșie mică
  • 1 măr
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri zeamă de lămâie
  • sare
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de fenicul:

Curățăm morcovul și ceapa. Spălăm toate legumele. Înlăturăm partea verde a feniculului, păstrăm doar partea albă. Tăiem juliene legumele cu ce vă este la îndemână, manual, un robot de bucătărie sau cu o răzătoare Borner. Stropim imediat mărul cu zeama de lămâie pentru a nu oxida. Amestecăm legumele într-un castron. Stropim cu ulei de măsline și condimentăm cu sare și piper. Amestecăm bine și dăm la rece pentru minim 30 min. înainte de servire. Se pot adăuga după plac și semințe de fenicul. Servim ca atare sau ca și garnitură lângă preparate de pui sau vită.  Ornăm salata cu frunzulițe de fenicul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:29

Buna!

laura_n 1

11.03.2014, 17:07

o nebunie trebuie sa fie

Panacris 1

19.06.2021, 08:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute cu legume