Salata de cartofi

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2009 | 5427 vizualizari

 

Reteta mi-a spus-o d-na Sica Draghici si m-am grabit sa o pun in practica si nu-mi pare rau. Va las sa apreciati...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 6-7 castraveti acri
  • 1 piept de pui
  • 6 linguri de maioneza
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper dupa gust
  • Maioneza:
  • 2 oua
  • 300 ml. ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de la o lamaie
  •  sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi:

Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert alturi de pieptul de pui. Cat se fierb acestea se toaca marunt castravetii si se lasa la scurs. Se face maioneza. Cand s-au fiert cartoifii se taie cubulete.Daca se poate cartofii sa fie cat mai fierbinti si se amesteca , cu maioneza. Se taie in cuburi si pieptul de pui. Patrunjelul se toaca marunt.Se amesteca toate ingredientele, se sareaza si se pipereaza dupa gust.

TIPS-URI

1

Daca, cartofii sunt cat mai fierbinti intra maioneza in ei si au un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco