Salata cu patrunjel

de mamaieelena in Salate, 8 Apr 2011 | 5151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 de ardei proaspat rosu (imi place gustul de la ardeiul rosu)
  • 400 gr.ciuperci proaspete
  • 1 ceapa galbena mai mare
  • 14 fire de leurda proaspata
  • 1 legatura cu patrunjel
  • 1 buc. andiva
  • sos vinegreta:
  • otet ,sare,piper,apa,ulei de masline si o lingurita cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu patrunjel:

Ciupercile si cartofii curatati si taiati apoi pusi la fiert.

Intre timp se spala si curata ceapa ,ardeiul,leurda,patrunjelul si andiva dupa care le-am taiat nu foarte mici si le-am pus intr-un castron. Cea din urma am desfacut-o in foi si numai mijlocul l-am pus in salata taiat la fel ca celelalte. Cand cartofii si ciupercile erau fierte le-am lasat sa se racoreasca si am pus peste celelealte.

Intr-un bocan mic am pus toate ingredientele pentru sos vinegreta,am agitat bine si am rasturnat peste toata salata .Ca ornament am folosit foile de andiva.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]