Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2010 | 6191 vizualizari

 

Am avut nevoie de ceva rapid, am folosit aluat de foitaj pe care il aveam in congelator si am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj Linco.
  • Pt umplutura:
  • 400 g salam afumat,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite oregano,
  • 1 lingurita enibahar,
  • mac.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere:

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte.
Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se intinde pe masa sau planseta, se aseaza umplutura, se ruleaza si se taie. Se fac cateva suluri din aceasta cantitate de aluat, si fiecare sul se taie in 4, se ung bucatile obtinute cu apa, se presara sare si mac. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, 30-35 minute la foc potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte gustoase si merg langa vin sau bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:21

solutie salvatoare ,ar trebui sa fie unul din produsele care ar trebui sa le avem in congelator in caz de forta majora

burdulea56 1

16.04.2010, 21:42

asa e mihaelar63, eu am mereu rezerve, fac ori cu gem ori cu mezeluri, cu branza, urda, varza, etc....

adry88 1

20.05.2011, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza