Rulouri de pui cu dovlecel

de lucy2002 in Pui, 20 Iul 2014 | 5184 vizualizari

 

O reteta pe cat de simpla , pe atat de buna si sanatoasa .
Se pot servi impreuna cu chiftelute de legume ;)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • sare
  • ulei 30 ml
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu dovlecel:

Spalam carnea si o taiem fasii subtiri, la fel procedam si cu dovlecelul curatat, se taie tot in fasii subtiri .

Din usturoiul pisat  cu sare si piper facem o maioneza adaugand uleiul . Cu acesta maioneza de usturoi ungem fiecare fasie de carne pe ambele parti. Luam o fasie de carne si peste ea asezam o fasie de dovlecel si o rulam, apoi o intepam cu o scobitoare ca sa nu se desfaca  (ruloul). Asezam rulourile intr-o tava cu hartie de copt  si o dam la cuptorul preincalzit iar cand sunt aproape gata (25 minute) le ungem cu ketchup si le mai lasam 5 minute la cuptor.

Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

lucy2002 1

25.11.2018, 11:45

Multumesc!

Ancutsa 1

13.12.2018, 15:03

Foarte bune!

lucy2002 1

13.12.2018, 17:43

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui, cu bacon si carnaciori (Reteta video)