Descoperă rulada Pavlova, cu bezea ușoară, cremă catifelată și fructe proaspete, un desert rafinat, perfect pentru ocazii speciale.
Pentru Rulada Pavlova - Desertul senzațional de gustos, am folosit următoarele ingrediente: albușuri, zahăr, lămâie, amidon, cremă de vanilie și fructe.
Cum se prepara Rulada Pavlova - Desertul senzațional de gustos:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune albușurile într-un bol, apoi adaugă un praf de sare. Mixează bine până se albesc și capătă consistență. Încorporează zahărul treptat, mixand continuu până obții o bezea fermă și lucioasă. Adaugă zeama de lămâie, esența de vanilie și amidonul și mixează iar.
Întinde compoziția în tava de copt și nivelează în strat egal. Presară câțiva fulgi de migdale.
Coace blatul de bezea în cuptorul preîncălzit, la 150 de grade C, pentru aproximativ 30 de minute.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă blatul la răcit.
După ce s-a răcit, întoarce blatul în tavă, cu tot cu hârtie.
Întinde crema de vanilie pe toată suprafața, apoi pune fructe și rulează totul, desfacand ușor hârtia.
Poți lasă rulada așa sau o poți orna cu frișcă proaspătă și fructe.