Rulada festiva

de Lolly in Porc, 22 Noi 2011 | 6536 vizualizari

 

o reteta simpla,dar in acelasi timp deosebita.... deobicei o fac duminica si chiar la masa de revelion ...trebuie s-o incercati merita !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata  mare carne  de  porc  cu grasime
  • 5 felii de  sunca
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 200 gr cascaval
  • 200 ml vin alb
  • 50 ml apa
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2  catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada festiva:

-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in  vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul;

-Cand o scoti,o stergi cu  un servetel si o  umpli  cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile de  sunca,bucati de cascaval,ardei rosu si galben taiati betisoare.

-rulezi carnea si o legi cu ata;

-intr-un vas de  yena pui sosul de la marinat,asezi rulada si  o dai la  cuptorul incins la 250 grade pentru aproximativ 45 min.

TIPS-URI

1

cand  rulada  e  la  cuptor  din cand  in  cand  se  umezeste  cu sosul din vas;

2

se  serveste alaturi de cartofi natur,caliti in pic in ulei de  masline  condimentati cu  boia,vegeta si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada festiva" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]