Rulada de pui

de AnyCostescu in Pui, 7 Oct 2014 | 3997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ardei capia copt
  • 1 lingura capere
  • cateva ciuperci din conserva
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • foi de dafin, boabe de coriandru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Punem carnea tocata intr-un bol. O condimentam bine cu sare, piper si usturoi pisat.

Ardeiul capia se toaca cubulete mici, la fel sis cicupercile si le adauugam peste carne.

Verdeata se toaca marunt, caperele la fel .

Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servevtel si se taie cuburi.Amestecam pieptul de pui cu compozitia de mai sus, punem ouale batute cu putina sare,

Udam o bucata de hartie de copt, asezam compozita de carne pe hartie si rulam usor, salamul obtinut. Legam capete .

Luam alta bucata de hartie de copt, la fel udam si rulam inca o data rulada apoi legam iar capetele.

Intr-o oala incapatoare punem apa, foi de dafin , boabe de coriandru si asezam rulada.Fierbem circa o ora rulada. DUpa ce a fiert se scoate si se lasa la racit.

Este o rulada delicioasa care poate inlocui mezelurile care le gasim in magazine.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]