Rulada de muschiulet de porc cu carnat

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 8370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschiulet de porc
  • 1 carnat oltenesc
  • 1 morcov
  • condimente pentru carne de porc
  • o cana apa
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de muschiulet de porc cu carnat:

Muschiuletul se taie pe mijloc dar nu de tot apoi se bate cu ciocanul de snitele.Se condimenteaza cu condimente de porc.Se aseaza pe el carnatul si morcovul,se ruleaza si se leaga cu ata.Se aseaza intr-o tava termorezistenta,se pune apa si ulei se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor  preincalzit la foc mediu circa 35 minute.Apoi scoatem folia si mai dam la cuptor inca 10-15 minute pana se rumeneste.Se lasa sa se raceasca apoi se taie felii si se serveste ca si aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de muschiulet de porc cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]