Rosii umplute cu branzica si smantana

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 4964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii (mai micute)
  • 1 cutie Delaco branzica si smantana
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita chimen
  • piper
  • verdeata pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branzica si smantana:

Spalam rosiile, le taiem capacelele (in zig-zag), scobim miezul si le scurgem foarte bine. Curatam si tocam ceapa foarte fin, o amestecam cu branzica Delaco, adaugam chimen si piper.

Umplem rosiile cu crema de branzica si smantana. 

Decoram cu seminte de chimen si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branzica si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

24.09.2012, 08:08

Sunt delicioase!

Aurelia 07_07 1

25.09.2012, 07:03

Foarte bune

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:56

ce frumusele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]