Romanian Dragobets

de elemer in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 3446 vizualizari

 

Iata o reteta pentru cei indragostiti din mincare traditionala

 

INGREDIENTE

  • Faina de malai
  • varza acra
  • carnati de casa
  • sfecla rosie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Romanian Dragobets:

Facem o mamaliguta mai moale pe care o intindem pe un blat. Facem o forma de inimioara. La mijloc facem locasuri pentru carnaciori afumati si fierti , si pentru varza taiata marunt. Inimioarele facem din sfecla rosie cu un cutit care taie bine si le asezam in jurul mamaligutei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Romanian Dragobets" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita cu branzeturi la cuptor