Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti)

de COSTEO in Dulciuri, 25 Apr 2013 | 20606 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • sare
  • 120 g zahar
  • coaja lamaie
  • 250 g smantana
  • esenta
  • 30 g stafide (optional)

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti):

Reteta de preparare a papanasilor

Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,50 g smantana, faina,1/2 lingurita sare si albusurile batute spuma.Se amesteca bine compozitia pana la omogenizare.

Se ia cate o lingura din aluat si se tavaleste prin faina ,apoi modelam cu mana aluatul in forme rotunde pe care le aplatizam si le punem in ulei incins.

Se rumenesc pe ambele parti,se scurg bine de ulei pe un servetel de bucatarie apoi asezati pe un platou  si se mentin la cald pana se servesc.

Se presara zahar pudra peste papanasi.Se poate servi si cu smantana.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

26.04.2013, 09:43

O daaaa! Super!

Cris2711 1

26.04.2013, 18:12

m-ai omorat)),n-am branza de vaci dar maine)super reteta

mybella 1

24.06.2013, 13:11

foarte buni fra...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de visine