Reteta de preparare a papanasilor

de Lau in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 4231 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza proaspata
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • esenta de portocale
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • pentru decor
  • frisca
  • jeleu de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

se amesteca bine branza cu ingredientele. Daca mai este nevoie se mai adauga faina,sa iasa un aluat usor de modelat,

se ia cu lingura din compozitie se trece prin faina si se da forma dorita,eu am preferat sa fac cu punga de decorat tortul,

se prajesc in ulei incins,se rumenesc pe amble parti se scot pe un servetel absorbant,

se pudreaza cu zahar si se decoreaza cu frisca si jeleu

jeleul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]