Reteta de preparare a papanasilor

de elena1988 in Dulciuri, 24 Mar 2011 | 3961 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
NU aveam prin casa dulceata si nici smantana, asa ca le-am papat pudrate cu zahar pudra.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400 gr de branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 gr de zahar
  • coaja de lamaie si portocala
  • faina cat  cere aluatul( sa nu se m-ai lipeasca de maini)
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Am amestecat branza, ouale, zaharul, coaja de lamaie si portocala si apoi faina pana mi-a iesit un aluat bun de manuit.

Se fac papanasii, eu i-am facut cu gura unui pahar, se pun la prajit in ulei incins, se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (30)

elena1988 1

26.03.2011, 07:59

lilik

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:30

foarte buni cu smantana si dulceata

bliss 1

10.04.2012, 21:44

e cea mai simpla reteta...ever! dar nu ies tari? pt ca este singura care vad ca nu are drojdie sau ceva de genu', merci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]