Ratatouille la slow cooker Crock-Pot

de Gherca Daniela in Slow Cooker, 27 Mar 2017 | 3445 vizualizari

 

Retete de post economice!
Am incercat ambele variante de Ratatouille si la oala slow cooker Crock-Pot 2.4 l si la cuptor...pot zice ca la oala, legumele ies mai moi si mai aromate, isi pastreaza toata esenta, pe cand la cuptor, ies putin mai uscate, dar la fel de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu/verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii marisoare
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 250 ml suc de rosii
  • patrunjel verde pentru presarat deasupra
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele. Restul legumelor le spalam, le stergem cu servet de bucatarie si le taiem si pe acestea rondele, cu tot cu coaja.

In vasul de la slow cooker Crock-Pot 2.4 l, punem uleiul de masline, apoi asezam legumele de jur imprejur, iar la sfarsit, presaram sare, piper, turnam si sucul de rosii, punem capacul vasului si setam aparatul la temperatura High pentru 2 ore!

Cand este gata, presaram patrunjel verde!

O bunatate de mancare pentru zilele de post, sanatoasa si plina de savoare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L