Rasol de vita in sos de ceapa

de Bya Ralu in Vita, 11 Dec 2014 | 8431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati rasol de vita cu os
  • 2-3 cepe rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • Ulei de masline
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • unt
  • vegeta,piper,cimbru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita in sos de ceapa:

Rasolul de vita se pune intr-o cratita cu apa la fiert(eu am facut o ciorbita) timp de 1 h- 1.30 h .

Ceapa se toaca marunt,ardeiul se taie cuburi ,se pune unt si se pun la calit 5 minute.

Se stinge cu vinul rosu,se lasa pana cand se evapora alcoolul si se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul tocat marunt.

Se lasa la foc mic,sa scada zeama,se adauga bucata de vita si se mai comleteaza cu zeama din supa in care a fiert.

Cand este gata se presara patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

se serveste cu garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]