Rasol de raci pentru bere

de Ksenya in Fructe de mare, 21 Mar 2016 | 4731 vizualizari

 

Reteta de fata o prezint pentru iubitorii de bere.Pentru cei care se aduna cu totii  si nu se grabesc nicaieri. Vorba din reclama  "Prietenii stiu de ce..."

 

INGREDIENTE

  • la 1 kg de raci
  • 2 litri apa
  • 1 lingura sare
  • 5 boabe ienibahar
  • 1 ceapa mare
  • legatura marar verde
  • 2-3 frunze de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de raci pentru bere:

Racii se spala foarte bine. Se pune apa la clocotit intr-un vas mai mare .Cand clocoteste apa adaugam toate ingredientele. La sfarsit adaugam mararul. Lasam la foc 15 minute .Scoatem racii la racit. Se servesc reci !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de raci pentru bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

22.03.2016, 09:12

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:54

Daca as gasi raci vii.... Alta "amintire din copilarie"...

Panacris 1

09.04.2017, 17:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti la tigaie