Rasol de pui

de Florin A in Pui, 20 Dec 2015 | 6359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui de curte
  • sare dupa gust
  • 4 morcovi
  • 4 cartofi potriviti
  • mujdei de usturoi pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui:

Se curata puiul si se pune la fiert la foc potrivit.

Se spumuieste ocazional.

Cartofii si morcovii (curatati) se adauga cand carnea se patrunde bine.

Se sareaza dupa gust si se continua fierberea atat cat este necesar.

Usturoiul se piseaza, se potriveste de gust cu sare si i se adauga din zeama in care a fiert rasolul.

Se serveste cald. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]