Rasol de porc la tava

de reisnaor_2006 in Porc, 2 Oct 2014 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati de rasol de porc
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 3-4 frunze de dafin
  • 50 gr de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc la tava:

Bucatile de rasol le-am sarat si piperat si le-am lasat la frigider de seara pana dimineata. Intr-o oala am pus apa si am pus bucatile de rasol la fiert, fara sa curatam rasolul de sare si piper, din cand in cand mai luam spuma de pe carne.

Separat facem un sos din usturoiul curatat si pisat, vin, ulei, sare, piper, foi de dafin. Dupa ce a fiert carnea o scoatem la scurs in strecuratoare, fiecare bucata de rasol o trecem prin sosul facut si le asezam in tava cuptorului unde mai adaugam putina apa, ulei si vin. Lasam la cuptor pana se rumenesc.

Putem face orice garnitura.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc crocant la cuptor