Raioasa delicioasa

de ionela2682 in Prajituri, 9 Apr 2010 | 29775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana untura
  •  1 plic amoniac
  • faina cat cuprinde ( cam 500 g)
  • dulceata sau gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raioasa delicioasa:

se bat bine ouale cu zaharul si putina sare pana se albesc,s e adauga amoniacul stins, untura, se amesteca pana la incorporarea acesteia , se adauga faina cat sa iasa un aluat vartos.

 oprim putin aluat iar restul il intindem in tava in strat uniform , ungem cu dulceata sau gem, eu am folosit dulceata de visine, iar deasupra radem aluatul oprit mai inainte

 se coace in cuptorul incins cam 30-40 min.

 camd s-a racit se pudreaza si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raioasa delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Teo 1

09.04.2010, 22:14

''raioasa'' e grozava, !

ionela2682 1

10.04.2010, 10:02

multumesc teo!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura trei culori