Rafaello de casa

de Ligia Bxl in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 7321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de lapte condensat
  • 250 fulgi de nuca de cocos
  • 100 gr de migdale
  • 50 gr fulgi de nuca de cocos pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello de casa:

Se amesteca intr-un bol laptele condensat si nuca de cocos pana devine o compozitie bine legata.

Se acopera bolul cu o folie alimentara si se da la rece pentru 1 ora.

In acest timp se pun migdalele la copt intr-o tava la cuptor(se pot utiliza si crude).

Dupa ce sau copt se pot desface de coaja(sau se pot manca intregi.

Se scoate compozitia de la rece.

Cu mainile se formeaza bilute care in centru se vor pune migdale(cate una ptr fiecare).

Se ruleaza bine in palme si se trec prin fulgi de nuca de cocos.

Se pot servi cu o cafea buna!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Rahela Velicu 1

29.11.2016, 09:45

-Licurici- 1

29.11.2016, 10:54

Wow!!!

Aletta 1

29.11.2016, 21:53

hmm, deliciosss

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]