Pulpe pe pat de sare aromata

de lilik in Pui, 20 Ian 2011 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 700 gr sare mare
  • oregano
  • rozmarin
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pe pat de sare aromata:

Spalam pulpele si le uscam.

Tocam rozmarinul si il amestecam cu sarea si oregano.

Amestecul de sare il punem intr-o tava(trebuie sa acopere fundul tavii intr-un strat mai gros) si deasupra asezam pulpele uscate si presarate cu piper.

Dam la cuptorul incins la 200° pana sunt gata cca 1 ora dar controlati.

Nu trebuie intoarse.

Le servim cu ce garnitura dorim.

TIPS-URI

1

nu am pus cantitati la arome pt ca fiecare pune dupa gust si dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de sare aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi