Pulpe pane cu cartofi la cuptor

de Sidy in Pui, 10 Ian 2011 | 5102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe pui
  • 1 ceapa
  • 200 ml iaurt Milli
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • 700 g cartofi
  • 150 g pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pane cu cartofi la cuptor:

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa se curata , se toaca marunt( se poate razui) si se amesteca cu iaurtul si cu oul bine de tot. Cartofii se curata, se spala si se taie felii.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se unge cu putin unt. Punem cartofii in tava ii condimentam si deasupra asezam pulpele peste care rasturnam iaurtul amestecat.Presaram deasupra pesmet, dupa care bagam tava la rece in frigider pentru 1/2 ora.

Incalzim cuptorul si introducem tava cu pulpele si cartofii( deasupra se mai pot pune cateva bucatele de unt) si lasam sa se coaca pina face o crusta aramie, deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la capac si cartofi natur