Pulpe de rata 'confiate' cu cartofi

de Catalina L in Rata, 10 Iun 2015 | 8179 vizualizari

COMENTARII (12)

reisnaor_2006 1

10.06.2015, 17:05

hmmmmmmm ce bune sunt

mihaelar63 1

10.06.2015, 17:07

Foarte bun Sincer nu am fost atenta niciodata la executarea acestei metode Ieri am prajit la foc mic in untura pulpele de cocos fierte in supa . Se chiama ca am facut si eu un fel de confit ?

Catalina L 1

10.06.2015, 17:15

da Miha ai facut bors si confit de cocos
nu se fierb in apa se prajesc 2 ore la foc mic in grasimea lor proprie

-Licurici- 1

10.06.2015, 17:25

daniastefania 1

10.06.2015, 17:28

Bun, bun!

Merisor 1

10.06.2015, 17:30

De-astea as papa si eu, dar si familia mea

simona72 1

10.06.2015, 17:37

Imi place carnea de rata! Am vazut cum se face confit de rata la tv, dar nu am papat...cred ca sunt grozave!!

Gicuta 1

10.06.2015, 18:46

Vreau si eu!

MotanLaOale 1

10.06.2015, 18:55

Catalina L 1

10.06.2015, 19:05

RuxyRux 1

10.06.2015, 19:12

Gatesti grozav draga mea!

Catalina L 1

10.06.2015, 19:41

merci Rux..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata in sos de vin