Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de Miha in Pui, 3 Feb 2010 | 9001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 6 ciuperci medii
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare si piper
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Ciupercile le tocam marunt, la fel si ceapa pe care o punem la calit in 2 linguri cu ulei de masline. Cand a devenit sticloasa se adauga ciupercile si se fierbe la foc mic pana scade zeama lasata de acestea. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si usturoiul tocat. Lasam la racit.

Pielea de pe pulpe se desface usor, ramanand prinsa doar de partea de jos. Se repartizeaza umplutura de ciuperci pe toata suprafata pulpei, apoi se trage inapoi pielea si se prinde cu scobitori, daca este nevoie.

Se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei de masline, se presara cu cimbru si se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se servesc calde cu garnitura preferata.

Eu am pregatit (in acelasi timp, in aceeasi tava) cartofi picanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie si cartofi la cuptor