Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 15562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 pulpe superioare de pui dezosate
  • - 6 felii de bacon
  • - 3 carnaciori
  • - 2 catei de usturoi
  • - 100 ml vin
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 1 lingurita de zahar
  • - sare, piper
  • - boia
  • - cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon:

 Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul.

Se prepara urmatorul sos:

Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea, piperul, cimbrul, boiaua, zaharul, o lingura de ulei si circa 40 ml de vin. Cu jumatate din acest sos se condimenteaza fiecare bucata de pulpa de pui. Pe fiecare bucata de pulpa condimentata se pune cate o jumatate de carnacior, se ruleaza si apoi se inveleste in cate o felie de bacon. Se prinde in scobitori. Cealalta jumatate de sos se presara peste bacon.

Rulourile astfel formate se aseaza intr-o tava in care se toarna cealalta parte de vin, o lingura de ulei si putina apa. Se da la cuptor. Rulourile se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si se intorc pe cealalta parte pentru o rumenire uniforma. Cand rulourile sunt gata rumenite se scoate tava din cuptor. Se pot servi atat calde cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
SPARANGHEL GRATIN