Pulpe de pui umplute

de diaconta in Pui, 26 Sep 2010 | 14625 vizualizari

 

Absolut delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 200 gr carne tocata de pui
  • cascaval
  • condimente pui
  • rozmarin
  • supa de pui
  • sos de soia
  • unt
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele de pui dezosate se bat putin pentru a fi mai subtiri.Se condimenteaza cu condiment pentru pui si putin piper.

Carnea tocata se condimenteaza si ea si se pune putina verdeata.

Pe pulpa de pui se pune un strat de carne tocata,bucatele de cascaval,se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Initial vroiam sa le infasor in felii de bacon,dar am uitat.

Se pun intr-o tava cu putin ulei,supa de pui ,sos de soia si rozmarin.Se dau la cuptor pana cand sunt patrunse bine si rumenite.

Am sa fac o garnitura de orez cu legume la ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

diaconta 1

18.11.2010, 21:58

Eleny,foarte simplu de facut,mai ales daca gasesti pulpele gata dezosate si poti sa le umpli cu orice-ti vine in minte

eleny2010 1

18.11.2010, 22:21

pai voi bucatarasii vad ca ave-ti imaginatie nu gluma mie imi e frica ca nu imi iese daca vad o reteta mai grea

diaconta 1

18.11.2010, 22:26

Eleny,doar nu crezi ca noua ne ies toate unele sunt un adevarat dezastru

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga