Pulpe de pui la gratar cu salata verde

de JulyCris in Pui, 28 Mar 2014 | 3141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe pui intregi(Acum...fiecare cate vrea.Pot fi si 10 :) )
  • condimente pt carne de pui
  • Pt salata
  • O salata verde
  • o legatura ceapa verde(4-5 fire)
  • 2 legaturi ridichii
  • 2rosii(optional)
  • 2-3 castraveti(optional)
  • sare,ulei,otet sau zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la gratar cu salata verde:

Pulpele se spala bine sub jetul de apa. Se injumatatesc cu ajutorul unui cutit,desfacem bine carnea de langa os.O condimentam si o punem pe gratarul incins.(tigaia aceea speciala de gratar)

Salata verde o spalam bine foaie cu foaie de impuritati si o taiem marunt. Cel mai bine ar fi s-o rupeti cu mana pt ca lama cutitului oxideaza. Ceapa,ridichiile,rosiile si castravetii,le spalam si le taiem marunt ca pt salata. Adaugam sare,ulei si otet dupa gust,amestecam bine sa se intrepatrunda aromele si...servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la gratar cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios