Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 8 Iun 2010 | 9304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .4 pulpe de pui
  • .3-4 catei de usturoi
  • .1 fir usturoi verde
  • .sucul de la o lamaie
  • .cimbru
  • .boia dulce/iute(dupa preferinta)
  • .ulei de masline
  • .sare,piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie:

Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o lamaie,uleiul de masline,cimbrul,boiaua, usturoiul pisat,sare ,piper.Pulpele se lasa in acest sos la rece circa 1 ora dupa care se impaneaza cu usturoi verde ,se aseaza intr-o tava si se rastoarna peste ele sosul .Daca este nevoie se mai poate adauga si putina apa.Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine.

Se servesc alaturi de o garnitura si o salata.Eu am folosit drept garnitura orez salbatic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]