Pulpe de pui in sos de smantana

de Dya Daniela Andrei in Pui, 21 Sep 2014 | 8557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui (6-8 bucati)
  • sare si piper dupa gust
  • 400 ml smantana (20% grasime)
  • 2 cepe uscate , mari
  • 4 fire de ceapa verde
  • 50 gr unt
  • 100 ml vin alb
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de smantana:

Pulpele de pui se curata si se rumenesc frumos.

Separat se pregateste sosul: ceapa se toaca marunt si se caleste foarte bine in unt. Se stinge cu vin alb, se da in clocot si se adauga smantana. Se incorporeaza complet si se fierbe la foc mic 10-15 minute, cat sa capete sosul densitate.

Peste sos, se presara busuioc verde, proaspat tocat si se serveste impreuna cu pulpitele rumenite. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]