Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel

de Bya Ralu in Pui, 10 Iul 2014 | 7055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 cana de bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • vegeta/piper alb/cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel:

Ceapa se pune la calit in ulei de masline cu putina vegeta.
Pulpele de pui se cresteaza,se condimenteaza si se pun putin la calit in ulei de masline dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba acoperite cu capac.
Peste ceapa adaugam bulionul,condimentele si lasam la foc mic sa fiarba si sa scada sosul.Se pune si usturoiul tocat marunt.
Pulpele de pui se adauga peste sos impreuna cu patrunjelul tocat marunt.Se lasa la foc mic circa 10 minute.
Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]