Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor

de daniela in Pui, 30 Apr 2011 | 41941 vizualizari

 

Mincarea arata de fapt ca o budinca , apetisanta si usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 500 g  brinza Focsani sau cascaval afumat
  • 3 oua
  • 3 linguri de smintina
  • unt si pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor:


2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa si se desprind usor de pe os.
Tapetez un vas ceramic cu unt si pesmet si incep sa cladesc budinca : un rind de brinza (Focsani sau cascaval ) , un rind de bucatele mici de carne, iar brinza, iar carne si deasupra brinza.

Separat, 3 oua se bat bine cu 3 linguri de smintina (condimentam cu sare si piper ) si se rastoarna deasupra. Trebuie sa stea la cuptor, la foc potrivit, cam 20 de minute, pina ce se rumeneste putin.

Se serveste calda, cu putin patrunjel verde deasupra.

Poftiti la masa !!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de pui