Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 4779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 catel de usuturoi, zdrobit
  • 4 pulpe de pui, dezosate, curatate de piele, apoi taiate cubulete
  • 200 ml supa de legume
  • 1 conserva (400 gr) mazare cu bucatele de morcovi (sau doar mazare)
  • 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa
  • 1 mana de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu fasole alba si mazare:

Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat usor, aprox.4 minute.Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea s-a rumenit.

Adauga supa de legume si lasa totul sa fiarba usor pentru 10-15 minute, pana cand carnea s-a facut.Adauga mazarea,fasolea, patrunjelul si asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust.Mai lasa preparatul pe foc 2-3 minute, apoi serveste-l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu fasole alba si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu orez la tava