Pulpe de pui cu ciuperci

de katty in Pui, 11 Ian 2017 | 43288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 1 ceapa
  • 500 gr ciuperci champignon
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 200 ml vin alb sec
  • 300 gr smantana
  • 1 lingura ulei
  • 30 gr unt
  • patrunjel verde ptr decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci:

Curatam bine pulpele, eventual le parporim putin, daca mai au pene, le spalam bine, le scurgem si le dam cu sare si piper. Incintgem uleiul intr-o tigaie si le punem la prajit pe rand, pe toate partile. Cand s-au rumenit frumos, le scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas  de la pui, punem untul, apoi punem la calit ceapa tocata fin. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam ciupercile taiate lame subtiri. Punem capacul si lasam ciupercile sa se inmoaie in zeama lor. Cand zeama a scazut, adaugam vinul caldut si lasam sa fiarba pana zeama scade de jumatate. Adaugam smantana, sare, piper, rozmarin, punem pulpele inapoi si lasam sa mai fiarba 5 minute, pana sosul se leaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai